De paradox van de vrijheid

Vrijheid

Tijdens de vriendendag van het het Oorlogs- en Verzetsmuseum Overloon, gehouden op 1 oktober 2016, werd veelvuldig gesproken over vrijheid. Er werden vragen gesteld zoals, zien de bezoekers van ons museum overeenkomsten tussen de vrijheid zoals we die na de tweede wereldoorlog hebben ervaren en de vluchtelingenstroom die Europa thans overspoelt.

Vrijheid is ook het onderwerp van de H.J. Schoo-lezing door minister Edith Schippers.

Deze inhoud is enkel voorbehouden aan vrienden, deelnemers van de Stichting Vrienden van het Oorlogs- en Verzetsmuseum Overloon.

Log in als u over inloggegevens beschikt. Als u vriend bent maar nog niet over inloggegevens beschikt kunt u die verkrijgen door u hieronder te registreren.

Inloggen bestaande gebruikers