Fietsbrug fotobanners

Het museum gaat een fietsbrug bouwen. Dwars door het museum, van links naar rechts, over een afstand van 90 meter. Die brug wordt aangesloten op het openbare fietspad. Fietsers kunnen dadelijk gratis door het museum fietsen. Het idee erachter is dat mensen, die het museum nog nooit bezocht hebben, even snel een blik kunnen werpen. In modern Nederlands: een sneak preview... 

Als Vrienden zijn we gevraagd om bij te dragen aan de museale invulling op de fietsbrug zelf. Die invulling moet kort en krachtig zijn en het museum heeft een speciaal fotoproject voor ogen. Het gaat om een serie van acht banners, op (zeer) groot formaat, met nieuwe foto's die speciaal voor de fietsbrug worden gemaakt. Het wordt iets bijzonders. De tekening op deze pagina laat een beetje zien hoe het wordt, maar in het echt wordt het groter en, absoluut, ook indrukwekkender!

De totale kosten hiervan zijn € 5.830 waarvan het grootste deel door andere partijen wordt betaald. Ook aan ons, als Stichting Vrienden, is gevraagd om bij te dragen. We denken aan 25% van dat bedrag, dus ongeveer  € 1.500 en daarvoor zoeken we nieuwe Vrienden. Die worden dan ook uitgenodigd voor de opening van de fietsbrug later dit jaar - net zoals alle Vrienden trouwens!